Om betongarbete i Stockholm

Gudarna ska veta att jag inte vet någonting om hur betongarbete i Stockholm går till. De vet de säkerligen också, om de sneglat på mitt liv något. De vet säkerligen att dessutom kan sträcka det längre och säga att jag vet väldigt lite om fysiskt arbete överlag. Jag är inte händig. Jag vet knappt vad något redskap av något slag heter. Det har aldrig varit ett problem fram till jag fick barn. Min son är nämligen väldigt besviken på mig för att jag inte kan sådant. Han menar att många av hans kompisars föräldrar har en händig ådra. Den ådra som jag saknar. Jag är dock en berättare, och en väldigt bra sådan. Detta håller sonen med om. Särskilt mycket håller han nog med om det när jag igår improviserade fram en historia om betongarbete i Stockholm.


Ja, ni läste rätt. Detta kommer att vara inlägget då jag skryter om att jag kan berätta historier om betongarbete i Stockholm. Betongarbete i Stockholm som jag alltså inte kan någonting om. Läs gärna vidare eller gå och gör något vettigare med er tid, men nu kör vi:


Stockholm är en stad som växer både nedåt, uppåt och på bredden, och för detta behövs betongarbete. Inte nog med det. Det kräver dessutom att det finns en massa människor som vill jobba med betongarbete i Stockholm. Många skulle säga att de flesta som bor i Sveriges huvudstad vill syssla med annat. De vill vara mäklare eller så vill de syssla med digital marknadsföring av något slag. Andra vill driva YouTube-kanaler och det finns de som vill jobba för de rikaste för att bli rika själva. Det är färre personer i Stockholm som väljer betongarbete i första rummet. Men som tur är finns det vissa.


Markus flyttade från den lilla staden Trosa till den stora staden Stockholm för att syssla med just betongarbete. Trots att han bott nära huvudstaden i hela sitt liv hade han bara varit där ett fåtal gånger. När han flyttade till Stockholm för att börja med betongarbete kunde han räkna på en hand de gånger han satt sin fot i staden. Märkligt, verkligen, men nu var han äntligen här.


Mer om Markus och hans betongarbete i Stockholm imorgon.